Bag om T. O. Byg ApS

Hos T.O. Byg udfører vi tømrerarbejde samvittighedsfuldt og i høj kvalitet. Vi sætter en ære i veludført arbejde og det betyder, at vi ønsker at arbejdet skal være mere end blot i orden.

T.O. Byg er en tømrer med god samvittighed

Din tømrermester T. O. Byg går op i den personlige kontakt imellem kunde og virksomhed, og en god kommunikation er med til, at vi får et resultat, der er helt efter dine ønsker.

Dermed kan du få udført arbejde der giver dit byggeprojekt et personligt og unikt udtryk.

På grund af stor erfaring med tømrerarbejde er det muligt for os at inkorporere helt unikke løsninger i tømrerarbejdet, uden at budgettet løber af stablen.

Vi er et tømrer- og snedkerfirma, du kan regne med, og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at tømrerarbejdet er udført i højeste kvalitet.

Hos os går god pris og høj kvalitet hånd i hånd og vi udfører arbejdet samvittighedsfuldt og i høj kvalitet.

Professionelt tømrerarbejde

Vi har udført mange forskellige tømreropgaver igennem tiden og det har givet en erfaring, der gør, at vi kan udføre arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket kan mærkes på prisen OG ikke mindst på kvaliteten i sidste ende.

Vores store erfaring gør samtidig, at vi kender til de komplikationer der kan opstå under processen, og dermed kan vi undgå at der opstår fejl og mangler i byggeriet, selvom arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt.

At samarbejde om renovation og nybyggeri er en tillidssag

T. O. Byg er en tømrerfirma du kan regne med. Byggebranchen har ikke det bedste ry og derfor mener vi, at den enkelte håndværker skal yde noget ekstra for at vende den dårlige omtale.

Derfor arbejder vi med rettidig omhu og afslutter ikke arbejdet, før både vi og kunden er tilfredse.

Ønsker du et godt tilbud?

Lad os ringe til dig, og få en uforpligtende snak, om netop dit kommende projekt.